Mekkora zene...!!!

Igazán jó dalok klipjei, szubjektív válogatás által, egy helyen. Minden stílus képviselteti magát.

Friss topikok

Linkblog

Ezek a japánok tudnak...

2010.05.03. 20:25 | ZeroHero | Szólj hozzá!

Sok mindenhez értenek a japánok: tudomány, videójátékok, animék és még a zenében is otthon vannak. Persze amennyi zseniális dolgot állítanak elő, annyi szemét is keletkezik, de ez mindehol így van (csak éppenséggel ők sokkal őrültebb cuccokat találnak ki). De mindegy is, térjünk át a zenére, hiszen erről szól ez a blog.

Nem vagyok kifejezetten j-pop rajongó, de vannak olyan előadók, akiket nagyon szeretek és tisztelek. Ilyen például Ayumi Hamasaki, Rie fu, Maaya Sakamoto és mostanában bizony ide tartozik a Stereopony együttes is. Kifejezetten kellemes soft-rock-ot játszanak, néhol aranyosan, néhol pedig hangulatosan, de mindig ügyesen. Ráadásul a zenekar összes tagja (az a 3, aki alkotja) nőnemű.

 

 

Szöveges kedvcsinálónak ennyi elég is, jöjjön a klip, méghozzá az első slágerükből: Hitoriha no Hanabira. Ez a szám valahogy nagyon megtetszett tőlük: nem túl bonyolult, de fülbemászó, jó hallgatni és hát japán. Igaz a nyelvet szokni kell, de akitől nem idegen a téma, annak ez nem lesz feltűnő, a többiek meg nyugodtan ismerkedjenek csak vele.

Címkék: pop rock klip sláger j pop j rock stereopony

A bejegyzés trackback címe:

https://zerohero.blog.hu/api/trackback/id/tr611972069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása