Mekkora zene...!!!

Igazán jó dalok klipjei, szubjektív válogatás által, egy helyen. Minden stílus képviselteti magát.

Friss topikok

Linkblog

Még közelebb

2010.05.30. 23:22 | ZeroHero | Szólj hozzá!

Nem, most nem Ákos következik, hanem egy, a trance műfajból ismerős hölgyemény, akinek erős, marcona, karakteres hangja olyan számokban vált ismertté, mint a Shivers, a Dark Side of the Moon, az If You Should Go vagy a Nothing At All. Tessék? Már vágnátok rá kórusban? Na akkor egyszerre: Susana!

 

Eme holland énekesnő albumát mérsékelt érdeklődéssel vártam, fülemben még visszhangzottak Julie Thompson szólólemeznek nem éppen nevezhető taktusai és tanulságai. No, Susana nem ragadt le egy producernél, majdnem minden számában más működött közre (Jorn Van Deynhoven, Omnia, The Blizzard, Mike Shiver, Armin van Buuren). Épp ezért sajnos az album egyáltalán nem koherens, legkevésbé sem saját, és még olyan számok is felkerültek, amik előtte még másokhoz tartoztak (Rex Mundi feat. Susana - Nothing At All, ez itt most megfordult: Susana feat. Rex Mundi). A lemezt megmentené, ha legalább magas lenne a színvonal, de nem az. Amiket ismerünk, azoknál csak fogjuk a fejünket, hogy mit keresnek itt? Amiket nem, azok pedig max csak korrektek. Susana pedig jól énekel, de unalmasan. Most, hogy így lehordtam az albumot (azért egy 10/6-ot megérdemel), bemutatnék egy számot róla, ami bár nem lett túl eredeti és forradalmi, a dallama kiemeli és végsősoron kellemes, slágeres nóta. Jöjjön a Closer, amibe az Omnia és a The Blizzard is beszállt.

 

Címkék: trance klip sláger omnia susana the blizzard

A bejegyzés trackback címe:

https://zerohero.blog.hu/api/trackback/id/tr82043649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása