Mekkora zene...!!!

Igazán jó dalok klipjei, szubjektív válogatás által, egy helyen. Minden stílus képviselteti magát.

Friss topikok

Linkblog

Amikor a robogó még robogott...

2010.05.19. 00:20 | ZeroHero | 1 komment

Egyik kedvenc zenekarom a Scooter, gyermekéveim legszebb nyarai jutnak eszembe a számaikról, nagy kár, hogy mostanában ennek a robogónak a gumija is defektes, a benzine is elfogyott és a kormányművébe is beállt egy nyolcas. Épp ezért tekintsünk inkább a múltba, amikor még volt lélek a zenéjükben. Utazzunk vissza 2000-be!

 

Ekkor a Scooter felállása a következő volt: H.P. Baxxter, Rick J. Jordan és Axel Coon. Számomra ez, az ún. 3rd Chapter volt a legkellemesebb korszak, így innen választottam ki egy igazi gyöngyszemet. A She's the Sun a csapat egyik legszebb lassú száma, iszonyatosan hangulatos, és nagy bátorságra vall, hogy kiadták maxiként. Hiába, akkor még mertek kísérletezni. Bár az alapütem ismerős lehet máshonnan (Enigma? Hmm?), de ezt a beat-et annyian használták már fel, hogy nyugodtan szemet hunyhatunk felette. Inkább élvezzük ezt az atmoszférikus, ellenállhatatlanul gyönyörű zenét: Scooter - She's the Sun.

 

Címkék: klip sláger chillout scooter

A bejegyzés trackback címe:

https://zerohero.blog.hu/api/trackback/id/tr992014391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása