Mekkora zene...!!!

Igazán jó dalok klipjei, szubjektív válogatás által, egy helyen. Minden stílus képviselteti magát.

Friss topikok

Linkblog

Intro

2010.03.06. 01:01 | ZeroHero | Szólj hozzá!

Üdv drága olvasó, ki idetévedtél!

Ez a blogféleség azért jött létre, mert már régóta szerettem volna egy zeneajánlót készíteni, de az igazi, saját honlapom erre nem alkalmas. Épp ezért mellékvágányon indítottam ezt az oldalt, ahol kiélhetem mutogatási vágyam (naaaa, nem olyanokat), és megmutathatom másoknak is, miket tartok én hatalmas zenéknek.

Mivel nagy zenefogyasztó vagyok, szinte mindenevő e tekintetben, épp ezért elég sok stílus fogja magát képviseltetni az oldalon klipek, vagy videóízelítők formájában. Ezzel talán be tudok mutatni jó pár olyan dalt, ami esetleg eddig elkerülte a figyelmedet, netán el tudok fogadtatni veled egy olyan stílust, ami eddig idegen volt számodra, vagy félreismerted. Ja és persze, ezzel is megmutatom a világnak, hogy nincs rossz ízlésem (úgyhogy figyeljetek kedves Egymás szemében szavazók!).

Ennyit intrónak, soraim után pedig mi is lehetne ideillőbb, ha nem a kedvenc énekesem egyik kitűnő száma? Igen, jöjjön Fásy Ádám és a... khmm... ja nem. Szóval, a blog indulásának szellemében: Ákos - Minden Most Kezdődik El, úgy, ahogy az a Fábry Showderben elhangzott anno 2007-ben.

ZeroHero

 

Címkék: live pop rock ákos élő fellépés

A bejegyzés trackback címe:

https://zerohero.blog.hu/api/trackback/id/tr961812939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása