Mekkora zene...!!!

Igazán jó dalok klipjei, szubjektív válogatás által, egy helyen. Minden stílus képviselteti magát.

Friss topikok

Linkblog

Németlecke

2010.03.27. 19:32 | ZeroHero | Szólj hozzá!

Újabb kedvenc bandám következik, méghozzá Némethonból, és ez nem a Modern Talking. A stílus annál durvább, de bőven hallgatható. A rock műfajt ismerők már biztos kitalálták, hogy kikről is beszélek, de talán az alant látható kép is segít.

 

Rammstein. Egy olyan csapat, ami világhírnévre tett szert, pedig a legtöbb daluk németül szólal meg. Köszönhetik ezt zenéjüknek, ami az indusztriális metáltól indult el és most körülbelül a monumentális-szintis metálnál tartanak. Monoton gitárriffek, nem épp kifinomult ének, telt dobok és sokszor elborult szövegek jellemzik a Rammstein dalait és mégis milliók imádják a zenekart. Valamit tudhatnak nem?

A mai zene tőlük pedig lehetne egy örök klasszikus (Ich Will, Links 2,3,4..., Engel, Du Hast, Amerika), de inkább egy személyes kedvencet választottam. Ez pedig az első lemezük címadó dala, úgy, ahogy az Berlinben hangzott annak idején. Rammstein - Herzeleid.

 

Címkék: live rock metál koncert rammstein herzeleid

A bejegyzés trackback címe:

https://zerohero.blog.hu/api/trackback/id/tr91873493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása